Over Bel-Confect

Missie

Bel-Confect, sterk in Werkkleding en Voetbescherming!

  • Wij ontwerpen en confectioneren functionele en kwalitatieve werk- en veiligheidskleding die voldoet aan de wens van de klant.
  • Wij zijn gespecialiseerd in voetbescherming.

Ons professioneel team reageert steeds snel, correct en adequaat door de klant de juiste oplossing te bieden op het vlak van:

  • Werk- en veiligheidskleding
  • Voetbescherming
  • Logistieke opvolging

Visie

In een stagnerende en concurrentiële markt, met veeleisende gebruikers van persoonlijke beschermingsmiddelen die een veilig en comfortabel werkklimaat vragen, profileert Bel-Confect zich als de best mogelijke oplossing.

Door te investeren in kennis, ontwerp, productie- en logistieke faciliteiten bieden we innovatieve, flexibele en doeltreffende oplossingen op het vlak van custom made, standaard werkkledij en voetbescherming.

De komende 5 jaar willen wij verder groeien in aantal key accounts voor wie wij het werkkledij traject van a tot z verzorgen. Daarnaast willen wij geografisch groeien in Nederland, (West)-Duitsland en Noord-Frankrijk.

Voor onze belanghebbenden (stakeholders) willen we het volgende bereiken:

Klanten:
Continu toegevoegde waarde bieden door zorgen uit handen te nemen op het vlak van ontwerp, productie en beschikbaarheid van werkkledij en veiligheidsschoenen. Korte levertermijnen, goede prijs/kwaliteit verhouding en een breed assortiment.
Medewerkers:
Een comfortabele en aangename werkplek, waar kennis, creativiteit en engagement gestimuleerd worden.
Leveranciers:
Streven naar een langdurig partnership, waarbij leveranciers aangemoedigd worden om kennis en innovatie te delen.
Aandeelhouders:
Continuïteit, groei met een marktconform rendement.
Samenleving:
Vakdeskundigheid op vlak van veiligheid en welzijn op het werk. Aanbieden van producten die conform de Global Compact principes van de Verenigde Naties met betrekking tot mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie zijn.