BEL-CONFECT, sterk in werkkleding en voetbescherming!

Bel-Confect is sinds 1938 gespecialiseerd in het ontwerp en de confectie van functionele en comfortabele bedrijfs- en imagokledij.

Kleding op maat

Voor onze professionele klanten begeleiden wij de volledige productiecyclus – van creatie tot en met confectie. In samenspraak met de klant worden model, kleur, logo, technisch weefsel en de gewenste functionele kenmerken bepaald. Omdat wij in eigen beheer confectioneren kunnen wij ons duidelijk engageren naar kwaliteit en levertermijn. Op vraag van de klant kunnen wij ook zijn logistiek beheer werkkleding en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) organiseren.

Voorraadartikelen werkkleding

Wij beschikken over een permanente voorraad van meer dan 80.000 stuks werkkleding, las- & montagekleding, signalisatie-, regen- en winterkleding, …
D-FORCE is een door Bel-Confect ontwikkeld private label bestaande uit een collectie casual werkkleding en veiligheidsschoenen, leverbaar uit voorraad aan competitieve prijzen.

Voorraadartikelen voetbescherming

Door de jaren heen heeft Bel-Confect zich geprofileerd als één van de specialisten in voetbescherming. Naast exclusieve merken als ARBESKO, PUMA en D-FORCE kunnen onze klanten putten uit een voorraad van meer dan 15.000 paar veiligheidsschoenen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Imagokleding

Bel-Confect levert ook standaard en klantspecifieke imagokleding zoals T-shirts, polo, fleece, sweater, softshell, parka, … Daarbij horen diverse opdrukmogelijkheden zoals borduursel, zeefdruk en transferdruk.

Test onze competentie, wij willen u graag overtuigen!

Nieuws

Inhoud syndiceren
01/06/16

Bel-Confect viert haar 10-jarig bestaan op 29 juni.